Оперативная печать этикетки - Фото №4

Компанія Форніт є виробником етикеток у рулонах. Ми виробляємо термоетикетку, напівглянцеву етикетку, поліпропіленову етикетку, так само ми виробляємо риббони для оперативного термотрансферного друку етикеток.

Якщо у Вас немає власного принтера для друку етикеток, або ваш термопринтер не може надрукувати те, що необхідно, Ви можете звернутися до компанії Форніт та отримати прорахунок етикеток у найкоротші терміни.

Оперативний друк етикеток чорно-білий - Анна Шавкун 067-756-92-36
Цифровий кольоровий оперативний друк етикеток - Марина Ковтун 067-761-80-50

Основні методи друку етикеток:

1. Термо, термотрансферний друк етикеток.

Оперативная печать этикетки - Фото №5

Можливі матеріали: папір, плівка, термопапір. Перевага термотрансферного методу оперативного друку в тому, що готовий продукт Ви можете отримати протягом 20 хвилин після затвердження макета. Недолік: друк відбувається лише у 1 колір. Також колір нанесеної інформації обмежується стандартною палітрою наявних риббонів.Також слід пам'ятати, що якість зображення термодруку обмежується DPI принтера на якому відбувається друк. Для отримання прорахунку ціни на оперативний друк термотрансферним методом від вас буде потрібна інформація: розмір, де використовуватиметься готова етикетка, тираж та безпосередньо інформація, яку необхідно надрукувати терміново.

2. Цифровий друк.

Оперативная печать этикетки - Фото №6

Даний вид оперативного друку практично не має обмежень у матеріалах для запечатування, але через більш технологічний процес друку, має тривалі терміни виробництва. Основною перевагою такого методу є можливість друку кольорової, привабливої, брендової етикетки малими тиражами в короткі терміни. Цей вид друку повнокольорової етикетки довгий час був недоступним для більшості людей через свою вартість. Раніше для цифрового друку був доступний лише матеріал із спеціальною обробкою для кращого сприйняття фарб. Цифровий друк сьогодні - це швидкість, доступність та висока якість.

Де використовується самоклейна етикетка в рулонах?

Етикетка самоклеюча в рулонах використовується у сфері маркування товару, завдяки рулонному виходу та наявності втулки, поклейка такої етикетки можливо за допомогою маркіратора (аплікатора). Рулонна етикетка може продаватися чистою, без нанесення інформації - з можливістю до друку на власному принтері етикеток з нанесеною інформацією. Друк самоклеючих етикеток може відбуватися на офісному принтері за допомогою етикетки в форматі А4 на клейовій основі або на спеціальному термопринтері для друку самоклеючих етикеток. Купити принтер для друку самоклеючих етикеток можна від 4 до 10тис грн, це буде принтер початкового рівня, та в залежності від вартості з різним функціоналом.