ЧТО ТАКОЕ ИГОЛЬЧАТЫЙ ПИСТОЛЕТ ДЛЯ ЭТИКЕТОК - Фото №2

Корисний матеріал чекає у статті «Все про ремонт сканерів штрих-кодів». Цю тему присвятимо опису голчастих пістолетів. Що таке, де використовується, які функції виконує, яких видів буває?

Голчастий пістолет для етикеток: опис техніки, завдання, сфери використання

Пістолети голчасті є ергономічною технікою, за допомогою якої на різних товарах закріплюються ярлики. Поширені у торгівельній сфері – магазини одягу, текстилю, тканин, іграшок, шкіряних виробів. Голчастий пістолет для етикеток використовується в хімчистках, ательє пошиття, ремонту одягу, місцях продажу речей, на базах зберігання продукції і т.д.

Бірка виконує важливу функцію – інформує клієнта про продукт максимально швидко. Оперативне та просте її кріплення робить затребуваним голковий пістолет. Голчастий пістолет для етикеток діє так:

  • у прилад заряджають стрічку з власниками із пластику;

  • голка пристрою порожня всередині, у порожнину проходить кінчик утримувача;

  • кінчики пластику кріпляться з різних боків, скажімо, тканини;

  • ярличок залишається на пластиковій петельці.

При покупці важливо, щоб пістолет мав голку хорошої якості.

Голчастий пістолет для етикеток: види, вибір пристроїв

Перед покупкою визначтеся з видом техніки.Існують прилади:

  1. Тонка голка - підходить для використання на делікатних, тонких тканинах – шовк, атлас, мереживо, ін.

  2. Товста голка - підходить для шкіряних речей, щільних матеріалів (джинс, хутро, тощо).

Голчастий пістолет для етикеток з товстою голкою дорожче. Але ці моделі не тільки справляються з грубими тканинами, а й зношуються повільніше. Щоправда, вони точно не підійдуть для делікатних завдань.

При виборі враховують ергономіку форми, вагу пристрою. Чим більше бірок на день прикріплюється, тим легше має бути модель. Важливий виробник – гарант якості, терміну служби.

Є категорія «одноразових» голко-пістолетів. Вони недорогі, виконують функції, але недовговічні. Підійдуть для «одноразових акцій». Але будь-яке падіння повністю дасть поломку, яку не усунути.

Підказки, як вибрати принтери пластикових карток, читайте у наступному матеріалі.