ЧТО ТАКОЕ ТЕРМОТРАНСФЕРНЫЙ ПРИНТЕР - Фото №2

Мова про пристрій, що друкує етикетку термотрансферним способом. Інформацію наносить на різні варіанти основи – картон, синтетика, поліестер, глянцева бирка. Ключовий розхідник - риббон ​​(тасьма, що фарбує).

Як це працює термотрансферний принтер:

Термотрансферний принтер – це пристрій із термічною головкою, яка проходить по риббоні, знімаює шар фарби, залишаючи його на матеріалі, т. о. одержують етикетку з інформацією.

Причини вибору термотрансферного методу отримання етикеток –

  1. Чіткість;
  2. Робота з різними носіями;
  3. Довговічний результат.

Термотрансферний принтер - це незамінна техніка всім напрямів торгівлі, і навіть логістичної, промислової галузей. Випускається багатьма виробниками торгової техніки. Важливо ознайомитися з видами та перевагами, про що розповімо нижче.

Види термотрансферних принтерів та їх особливості

На ринку запропоновані настільні моделі, промислового використання, комерційні, мобільні. Особливості кожної:

  • принтер для столу невеликий, із середньою продуктивністю, недорогими розхідниками. Ідеальний для середніх, малих підприємств;

  • промислові аналоги габаритні, працюють 24 на 7;

  • комерційні оптимальний в офісному побуті, для невеликої компанії;

  • переносні пристрої підходять для швидкого маркування товарів дуже легкі.

Техніка відрізняється набором додаткових функций.

Правильно підібраний термотрансферний принтер – це гаджет із масою плюсів: швидко друкує, витратні матеріали просто замінити, працює з даними тексту, графіки, кодів, прискорює роботу персоналу, знижує ризик помилок, підвищує якість обслуговування. Використання пристроїв дозволить знизити кількість стресу у працівників, проводити контроль якості ТМЦ, підвищувати прибутковість справи.

Про нюанси вибору читайте у темі «Як вибрати термотрансферний принтер».