Форніт ТОВ - лідер у виробництві та впровадженні повно кольорових етикеток для маркування продукції.
 

Виготовлення етикеток на пляшки в Україні – новий напрямок у розвитку нашої компанії. Постійно зростаючий попит на виробництво наклейок на пляшки, інформаційні етикетки підштовхнув нас на купівлю високотехнологічного обладнання для друку етикеток на пляшки та банки в рулонах. Чому етикетка у рулонах? Все просто - рулонна етикетка дозволяє використовувати аплікаційне обладнання для поклейки етикетки, що не обмежує вас у Виборі матеріалу, і просто зручна форма друку та використання.


Етикетка - це найважливіший елемент маркування продукції. При грамотному дизайні та підборі інформаційного вмісту, етикетка буде не просто обов'язковим елементом, а й гарним рекламним плакатом.

Вперше зіткнувшись із питанням про маркування товару, рядовий споживач стикається з низкою питань, куди йому важко відповісти. Ця стаття створена щоб спростити вибір і допомогти розібратися, яка етикетка повинна клеїтися на пляшку і чому.
Перший варіант етикетки на пляшку – це звичайна інформаційна етикетка. Надрукувати етикетку на пляшку можна термотрансферним методом, для цього використовується термотрансферний принтер з роздільною здатністю 300DPI, що дозволяє надрукувати якісно дрібний шрифт та елементи графіки.

Матеріали друку простої інформаційної етикетки: етикетка для пляшки може використовуватись як паперова, так і поліпропіленова. Якщо етикетка використовується в сухому приміщенні, що провітрюється без попадання вологи - можна використовувати матеріал папір. Але, якщо є варіант влучення вологи, витікання вмісту, бій, краще використовувати етикетку з поліпропілену. Це дозволить гарантовано прочитати інформацію на етикетки незалежно від умов зберігання та транспортування.

Де використовується інформаційна етикетка на пляшку?

Скрізь де треба нанести найпростішу інформацію на пляшку з рідиною. В основному для власного користування чи крафтового виробництва.
- етикетка на пляшку з вином - етикетка на пляшку з самогоном - етикетка на банку з медом - етикетка на банку з варенням - етикетка на банку з компотом

Терміни виконання

Перевага такої інформаційної етикетки в термінах виконання замовлення, термотрансферний друк відноситься до оперативного спрямування, це означає, що ви можете отримати готовий продукт протягом 40 -50 хвилин після підтвердження макета. Природно, час друку етикеток безпосередньо залежить від тиражу замовлення.

Другий варіант більш привабливий та затребуваний – це повно кольоровий друк етикеток.
Такий вид повнокольорових етикеток на пляшки складніший і термін його виконання залежить від методу друку, який оптимально підійде для Вашого тиражу.
Тут так само, як і при першому варіанті, можна використовувати кілька варіантів основ для друку: папір, плівка і додається винний папір. Остання відноситься до преміального сегменту та використовується на елітному продукті, де вартість етикетки на пляшку не має значення.

Цифровий друк етикеток на пляшку - особливий вид оперативного друку, який не має обмежень у формі етикетки, та тиражу.
Термін друку етикетки на пляшку цифровим методом від 2 годин до кількох днів.

Які переваги цифрової етикетки для пляшок?

1. Немає обмежень за формою етикетки
2. Оперативність у виробництві.
3. Відсутність друкованих форм як за флексодруку - тобто ви не оплачуєте виготовлення форм.

Флексодрук етикеток на пляшку - цей метод не має обмежень у використанні додаткових фішок при виготовленні етикетки на пляшку. До таких особливих можливостей ми відносимо конгрев, тиснення, що виділяє етикетку з аналогічних і, відповідно, ваш продукт. Друк етикеток на пляшку флексодруком дуже привабливий і актуальний при середніх і великих тиражах.
Ціна флексо етикетки на пляшку формується залежно від тиражу, матеріалу та кількості форм, необхідних для друку.