Компанія Форніт є виробником термоетикеток в рулонах.
Даний тип рулонної продукції є дуже затребуваним у сфері короткочасного маркування товару.
Дуже важливо, щоб етикетка завжди була на складі у виробника, такий підхід дозволяє зменшити термін доставки до мінімуму і забезпечити безперебійне маркування Вашої продукції.
Біла термоетикетка в рулонах ідеально підходить для друку інформаційних стікерів та штрих кодів.

Особливості кольорових термоетикеток

Дуже важливим аспектом акційних пропозицій є залучення потенційного покупця до необхідної продукції. У цьому нам допоможе кольорова термоетикетка. Дана етикетка виділить необхідний Вам товар у лінійці аналогічних і приверне додаткову увагу до маркування.
В основному термоетикетка кольорова застосовується в певних розмірах: 40х25, 58х30, 58х40. Дані розміри кольорової етикетки дають змогу максимально повно передати інформацію про товар.
Також кольорову етикетку зручно застосовувати на складах для розмежування груп товарів. Це дозволить спростити роботу комірника при виборі та сортуванні товару.

Купити кольорову етикетку можна попередньо замовивши за 3-5 днів. Це мінімальний термін виготовлення термоетикеток кольорових.
Ціна кольорової термоетикетки залежить від розміру та тиражу замовлення.

Якщо говорити про кольорову термоетикетку (заливку) слід пам'ятати, що заливка фарбою може бути повною і частковою. Часткова заливка застосовується під час використання темних кольорів. Наприклад синій колір добре привертає увагу до товару, але робить не читабельним штрих-код не ньому. Тому слід залишати біле вікно для друку штрих-коду.

У нас Ви маєте можливість купити кольорову термоетикетку, купити етикетку з повним нанесенням малюнка, купити чисту термоетикетку в рулонах.

Кольорові термоетикетки зроблять Ваш склад більш упорядкованим та впізнаваним, а при розпродажі допоможуть реалізувати необхідну продукцію насамперед.

Купити кольорову етикетку в Києві можна за адресою: Червоноткацька 84 корпус 26