Этикет пистолеты Sato - Фото №6

Настав час розповісти про новинку на ринку маркувального обладнання етикет пістолетах маркіраторах компанії Sato. Цей бренд зарекомендував себе як маркувальне обладнання для друку етикеток преміум сегмента. Відмінною особливістю цієї марки є високотехнологічні принтери друку етикеток, здатні виконати будь-яке завдання у сфері первинного маркування.

З 2018 року компанія Sato презентувала на ринку України свій новий продукт – етикет пістолетів для маркування товару ціною, датою, серією. Маркіратори Sato це продукт найвищої якості. Класичний дизайн, висока якість пластику, простота та зручність у використанні, зробили етикет пістолети Sato одним із найзатребуваніших продуктів при найпростішому маркування товару.

 

3 основні модифікації маркувального пістолета

1. Етикетувальний пістолет SATO KENDO 22P - однорядний, 8 символів, використовує етикет стрічку розміром 22*12 мм (хвиля). Цей цінник має свою особливість - для протяжного механізму у нього передбачено два просічки в підкладці.Основною ключовою особливістю є простота у використанні та виняткова надійність.Це слід пам'ятати під час вибору етикет стрічки.
Щодо зображення одержуваного за допомогою 22Р - 8 чітких цифрових символів, кожен з яких може бути замінений одним із допоміжних значків: руб, €, $, код, No, £, Х, ".", "-", для, /, %, грн, 1⁄2, Л, Арт, коп, кг.

Этикет пистолеты Sato - Фото №7

2. Етикетувальний пістолет SATO KENDO 22P - однорядний, 8 символів, використовує етикет стрічку розміром 26*12 мм.Витягнутий цінник має свою особливість - як і попередньої моделі, для протяжного механізму у нього передбачено два просічки в підкладці. Основною ключовою особливістю цього маркатора є використання широкої етикет стрічки та виняткова надійність. Це слід пам'ятати під час вибору етикет стрічки.
Щодо зображення одержуваного за допомогою 22Р - 8 чітких цифрових символів, кожен з яких може бути замінений одним із допоміжних значків: руб, €, $, код, No, £, Х, ".", "-", для, /, %, грн, 1⁄2, Л, Арт, коп, кг.

Этикет пистолеты Sato - Фото №8

3. Етикетувальний пістолет SATO JUDO 26 - дворядний, 10/8 символів, використовують етикет стрічку у розмірі 26х16мм. Це максимальний розмір, який використовують етикет пістолети на початковому рівні.
Особливістю цього пістолети є можливість друку інформації у два рядки. Верхній рядок може містити до 10 символів, нижній до 8 символів. Це дозволяє на маленькому стікері розмістити два види інформації, наприклад термін придатності та ціну.

Этикет пистолеты Sato - Фото №9

 

Особливість друку на цінниках

Конструктивною особливістю друку на цінниках є використання фірмових фарбуючих валиків та унікальний механізм протяжки.

Фарбуючі чорнильні валики SATO - дозволяють на одній заправці віддрукувати до 70 000 етикеток.
Варто пам'ятати - що одноразові валики, вони не підлягають повторній заправці. Спроба залити кустарно, заправити валики звичайним чорнилом може призвести до поломки етикет пістолета. Заправка і ціна валика SATO, що фарбує, настільки доступна, що ризик поломки не прийнятний.

Этикет пистолеты Sato - Фото №10

 

Механізм протяжки

Механізм протяжки SATO - подвійний контроль - після протягування цінника через основний отвір та загину її в носовій частині, етикет стрічка засовується в отвір у нижній частині маркатора, що обмежує доступ до протяжного механізму. Після влучення в отвір слід 2-3 рази натиснути курок протяжки стрічки, що запустить механізм протяжного барабана, на якому є спеціальні насічки для протягування стрічки.
Механізм барабана і зовнішньої стінки настільки близько розташовані, що не дозволяють етикет стрічці люфт, який дасть можливість "піти стрічці убік", а насічки чітко чіпляють і простягають підкладку стрічки до "виходу".

Якщо Вам потрібний простий, надійний, витривалий помічник при маркуванні товару ціною, датою, терміном придатності - лінійка маркіраторів SATO найкраще рішення для Вашого бізнесу!