Выбрать принтер печати на пластиковых картах. - Фото №2

Принтер для друку на пластикових картах - це друкарська машина для нанесення інформації на картки із пластику певної товщини.
Використовуються такі пластикові картки практично у всіх сферах послуг, промисловості, з метою покращення пропускної системи та контролю над дисконтами.
Основна перевага наявності принтера для друку пластикових карток це мобільність і відсутність тимчасових витрат.

Принтери друку карт EVOLIS

Ось кілька найяскравіших і найпривабливіших прикладів використання принтера карт.
1. Пропускна система підприємства - у поєднанні з програмою обліку робочого часу показує скільки часу проводить співробітник на роботі, його переміщення під час робочого процесу.
2. Пропускна система щодо заходів ознайомчого характеру, виставки.
3. Система швидкого дисконту - якщо Ваша акція триває всього тиждень, але ви хочете, щоб клієнт повернувся до Вас - достатньо надрукувати картку з індивідуальним штрих-кодом в якому буде зашитий відсоток Індивідуальної знижки для клієнта.
У такому разі ви ще можете продавати рекламу сусідів, що не конкурують з вами, на своїй карті.
4. Клубна карта - видається клієнту як ідентифікатор його приналежності до певного суспільства, має ряд переваг перед картами звичайних членів клубу. Тобто уніфікує людину, показуючи її значущість.

Оперативний друк на пластикових картах наноситься методом сублімаційного друку - це означає, що принтер може наносити яскраву, добре читану інформацію на поверхню пластикової карти майже до самого краю. Тобто, якщо є необхідність повної заливки картки, слід купувати обладнання, яке друкує реверсивним методом.

Як вибрати принтер карт прив'язуючись до тиражів друку?

Умовно все друкарське обладнання ділиться на 3 рівні.
1.Початковий рівень - це ніша, де продаються найпростіші друкарські верстати, розраховані на малі та середні обсяги друку. До початкового рівня ми відносимо принтер друку карт, з рекомендованим навантаженням на місяць до 100 карт.
2. Середній рівень - це ряд принтерів, які вже відрізняються технологічністю та розмірами. Такі принтери можуть друкувати багато – до 1000 карток на місяць.
3. Промисловий, високопродуктивний клас – обмеження за обсягом мають номінальний характер. Принтер такого класу чудові помічники при будь-якому виді діяльності, вони можуть друкувати, ламінувати, наносити змінну інформацію і кодувати.

Як вибрати принтер пластикових карток, спираючись на технологічність?

Принтер підбирається в залежності від поставленого перед вами завдання.
Карт принтера початкового рівня - це прості, доступні друкарські машини, друк яких не потребує спеціального навчання. Робота з таким обладнанням просто і приємна. Але з простотою і пов'язані ті обмеження, які можуть призвести до вибору більш складної моделі.
Принтер карт початкового рівня не можна доукомплектувати додатковими функціями. Тобто, купуючи базову модель, Ви змушені використовувати тільки той функціонал, який був у неї закладений спочатку.

Принтери початкового та промислового рівнів складніші. Перед використанням такого обладнання рекомендується отримати короткий екскурс роботи. Але купити принтер карт промислового класу - це дати можливість розвиватися, не обмежуючи себе базовими функціями.

Основні критерії вибору принтера для друку карток:

Друк з одного боку карти або з двох сторін. У принципі, купивши односторонній принтер, ви можете пропустити карту вдруге роздрукувавши інформацію на іншій стороні. Але це збільшить часові витрати на друк.
В ідеалі купити принтер із можливістю друку картки з двох сторін одночасно. Тоді Ви зможете швидко та економно надрукувати презентабельну дисконтну карту, перепустку, за один прохід не втрачаючи при цьому в якості. На одній стороні може бути повно кольорова фотографія з логотипом та рекламою, на іншій чорно-біла текстова інформація або штрих-код.
Також при покупці принтера і витратних матеріалів слід врахувати кольоровість вашого макету. Принтер може наносити монохромний та повно кольоровий друк. Тому риббони для друку на пластикових картах необхідно купувати в залежності від поставленого завдання, у цьому випадку вартість готової картки буде оптимальною.

Варіанти використання монохромних кольорових та монохромних риббонів для карт.

1. Монохромний риббон ​​використовується у разі якщо інформація, що друкується, мати короткочасний термін служби і не несе на собі рекламного характеру. Здебільшого це перепустки внутрішнього обліку.
Другий варіант використання однокольорового риббона пластикових карток це коли у вас є вже кольорова заготівля випелена в промисловому обсязі і ви просто додруковує в неї змінну інформацію (штрих-код, рік, QR код)
2. Повнокольоровий риббон ​​використовується у всіх напрямках, де потрібне нанесення рекламної інформації, фото. Така пластикова карта має презентабельний вигляд і несе на собі більшу візуальну інформацію, ніж інформативну.

Від чого залежить ціна пластикових карток?

Ціна залежить від:
1. Продуктивність. Чим більша продуктивність, тим вища ціна.
2. Можливість використання додаткових опцій у різних обсягах.

Придбати принтер для друку карт, перепусток, Ви можете у нас на сайті.
Вибрати принтер для друку на пластикових картах, отримати консультацію Ви можете зателефонувавши нам на номер: 068-500-40-50