У цій статті ми коротко і лаконічно розберемося, якими критеріями оперує продавець при продажі принтера і наскільки вони важливі.

І так Вам знадобився принтер для друку штрих кодів і Ви вирішили проконсультуватися у продавця щодо вибору.

Основні параметри, на які посилається продавець, є швидкість друку, ширина принтера, метод перенесення інформації, клас принтера.

На що звернути увагу під час вибору принтера для друку штрих-кодів?

1. Спосіб перенесення інформації

Принтери для друку етикеток та штрих кодів бувають двох типів: термопринтери та термотрансферні. Насправді, ця технічна особливість принтера етикеток є основною при виборі друкарської машинки.

Термопринтер - це пристрій, який може працювати тільки з етикеткою, у якої є термо шар, при виборі такого методу друку Ви відразу себе обмежуєте печаткою етикеток коротковимірного використання. Найкраща сировина з термо шаром служить до 9 місяців при ідеальних умовах зберігання.

Термотрансферний принтер - універсал - можете друкувати інформацію на будь-якому типі поверхні (папір, плівка, тканина) за допомогою спеціального фарбуючого риббону. Риббони підбираються під тип матеріалу, що запечатується. Купити термотрансферний принтер етикеток і отримати інформацію можна у нас в офісі, за адресою Червоноткацька 84 корпус 26.

2. Швидкість друку

Дуже важливий параметр, який відіграє велику роль під час друку етикеток у великих кількостях. Але, слід пам'ятати, що швидкість та якість друку речі не сумісні. Чим вище швидкість друку, тим важче принтеру друкувати складні елементи. Платити за функціонал етикеточного принтера необхідно акуратно з огляду на особливості використання. Можливо краще купити принтер з вищою роздільною здатністю, ніж з високою швидкістю.

3. Роздільна здатність друку

200, 300, 400, 600 точок - що вище розрішення , тим якісніша друк буде на виході.Стандартна роздільна здатність друку 200 точок. Така роздільна здатність підходить для друку стікерів зі штрих-кодом і простим текстом, не менше 7 кегля. Роздільна здатність 300,400, точок - дозволяє друкувати графіку, найпростіші логотипи та малюнки.