Выбрать игольчатый пистолет - Фото №2

Як правильно вибрати голчастий пістолет для кріплення ярлика пластиковою ниткою

1. Треба розуміти з якою метою Ви хочете купити голчастий пістолет - якщо це кріплення картонного ярлика до нового одягу, то Вам підійде пістолет класу стандарт зі звичайною голкою. Якщо маркувати доведеться одяг, що був у носінні, там можлива відсутність вшивного ярлика, і бирку доведеться кріпити в шов. У цьому випадку рекомендується застосовувати голчастий пістолет із посиленою голкою. Коли ми стикаємося з маркуванням делікатних тканин (нижньої білизни і тд) ми рекомендуємо застосовувати маркувальний пістолет з делікатною голкою. Цей голковий пістолет має менший діаметр голки та меншу довжину.

2. Навантаження на маркувальний пістолет. Якщо Ви плануєте щоденне використання маркатора, слід вибирати з відомих брендів, таких як Jolly, Avery Dennison - ці бренди відрізняються витривалістю та стабільністю роботи всіх своїх механізмів, але мають високу ціну в порівнянні зі своїми китайськими аналогами. У разі нечастого використання голчастого пістолета можна розглянути бренд Red Arrow або інший китайський аналог.


Слід пам'ятати: голки у різних голчастих пістолетів не взаємозамінні!

Важливо: пластикові з'єднувачі, як і голки пістолетів можуть мати різний діаметр. Нитки підбирають під модель пістолета.

Що може статися, якщо у Вас забилася голка?

Якщо у каналі голки застрягла пластикова деталь нитки, її не слід намагатися проштовхнути далі, таким чином Ви можете погнути поршень, після чого пістолет доведеться викинути.
Слід відвернути затискач збоку від голки, тим самим звільнивши її з гнізда. Після цього спокійно прочистити канал голки та вставити її на місце.