КАК ВЫБРАТЬ ТЕРМОТРАНСФЕРНЫЙ ПРИНТЕР - Фото №2

Вибираємо термотрансферний принтер: особливості різних видів техніки

Варіанти пристроїв відрізняються габаритами, мобільністю, продуктивністю, відповідно підходять різним за розміром, специфікою компаніям. Виділяють кілька груп приладів:

  1. Компактні, настільні. Легкі, з дешевим витратним матеріалом, невеликою продуктивністю.

  2. Промислові гаджети. Важкі, що працюють цілодобово, високопродуктивні аналоги великих компаній.

Можна також вибрати термотрансферний принтер мобільної (ручної) версії. Недорогий, легкий, із зашморгом на зап'ястя прилад. Підходить до магазинів, логістичних компаній, маркує продукцію на ходу.

Крім основних завдань дивіться на дод. функціонал гаджета, який суттєво підвищує ціну. Подумайте, які функції потрібні? Мова про намотника, етикет-відділювача, ножа, автономний режим роботи (у відриві від ПК), вибір різних інтерфейсів, лічильник бирок.

Чинники, які допомагають вибирати термотрансферні принтери

Краще попросити поради у спеціаліста у такій покупці. Він зорієнтує потрібну модель. Якщо немає можливості проконсультуватися, самостійно проаналізуйте фактори:

  •  

  • макс. друкарська ширина. Вибрати термотрансферний принтер можна в діапазоні до 100мм і вище;

  • Місткість пам'яті принтера. Враховуйте оперативну плюс пам'ять-флеш;

  • намотування розхідника. Чим більший обсяг, тим швидше, рідше можна буде міняти риббон.

Ключовий момент вибору термотрансферів – продуктивність. Тверезо оцініть розмір компанії, щоденні обсяги робіт. Дайте відповідь на запитання, скільки годин безперервної роботи потрібно від приладу щодня. Є варіанти із продуктивністю 3-40 тис. бірок за добу. Існують альтернативи з підвищеною продуктивністю, яка в рази дорожча.